Mørkekjøring

Vi hjelper deg fra start til førerkort!

Mørkekjøring

Mørkekjøringskurs settes opp førtløpende, med flere i uken.
Det er ikkje alle av dei som ligger ute på nett bestilling, ta kontakt dersom du ikkje finner eit som passer. 

Se vår kursoverikt her, for kommende kurs.


Info:
Mørkekjøring er en del av det trafikale grunnkurset som er obligatorisk for alle som skal ut i trafikken, kurset blir bare gjennomført i den perioden det er mørkt nok om kvelden.

Tar du trafikalt grunnkurs i tiden 16. mars - 31. oktober uten å få gjennomført mørkekjøring er det trafikale grunnkursbeviset gyldig bare i tiden 1.mars - 31. oktober.

Det vil si at alle som tar trafikalt grunnkurs hos oss mellom 16.mars-31.oktober, må ta igjenn mørkekjøringen senere. Du kan da velge å melde deg på mørkekjøringen ved det trafikale grunnkurset og får da mørkekjøringen til rabattert pris. Dato for mørkekjøring vil bli satt opp til høsten, og deltakere får flere alternative datoer å velge i.

Mørkekjøring består av en teoretisk del, og en praktisk demonstrasjon i bil. I den praktiske demonstrasjonen blir elevene som passasjer, satt i reelle trafikksituasjoner i mørket.

Personer over 25 år trenger ikke trafikalt grunnkurs, men må delta på førstehjelp og mørkekjøring før praktisk prøve hos Statens Vegvesen.

For personer som avlegger praktisk førerprøve i sommerhalvåret og ikke har deltatt på mørkekjøring må dette gjennomføres innen 31. oktober for ikke å miste retten til å kjøre.

For mere info eller ledige kurs, kontakt oss.

Lurer du på noe? 
Ta kontakt med oss ved å trykke her
eller på 400 93 300 eller post@s-trafikkskule.no

Flere nyheter

Del opp betalingen

Les mer

Pakker - Førerkort klasse B

Les mer

Tabs go

Les mer

Gratis Prøvetime klasse B

Les mer

Tilhenger B-96 og BE

Les mer

Trafikalt grunnkurs

Les mer

Øvelseskjøring

Les mer

Vilkår

Les mer

Finne klasserommet vårt

Les mer

Vis alle